ΝΕΟ MOTOPLEX STORE ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αναρτήθηκε από pols 05/02/2019 0 Σχόλιο(α)

 

 

ΝΕΟ MOTOPLEX STORE ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

Η PIAGGIO HELLAS ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗN ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ MOTOPLEX ΤΟΥ PIAGGIO GROUP, TO KAINOTOMO ΕΝΙΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ PIAGGIO, VESPA, APRILIA ΚΑΙ MOTO GUZZI.

MOTOPLEX STORE ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΗΣ PIAGGIO HELLAS.

 

Η υλοποίηση του concept Motoplex δεν αποτελεί μία ακόμη έκθεση με σκούτερ και μοτοσυκλέτες, αλλά έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό. Τα πολυκαταστήματα του δικτύου διανομής Motoplex φιλοξενούν τα κύρια εμπορικά σήματα του Ομίλου Piaggio - Vespa, Piaggio, Aprilia και Moto Guzzi - τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο της εμπειρίας αγοράς.

 

 

Τώρα, η φιλοσοφία Motoplex υλοποιείται και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, μέσα από την αναμόρφωση του γνωστού καταστήματος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Το κατάστημα καταλαμβάνει πάνω από 1100 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτοντας εκθεσιακό χώρο και εξουσιοδοτημένο συνεργείο Prime Service. Εδώ οι πελάτες μπορούν να βρουν σε έναν ενιαίο χώρο τα εμπορικά σήματα του Ομίλου και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η κληρονομιά της ιταλικής τεχνολογίας, σχεδιασμού και στυλ.

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του καταστήματος έχει στόχο να οδηγήσει τους πελάτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των δύο τροχών σε ένα χώρο όπου, εκτός από οχήματα και αξεσουάρ, μπορούν επίσης να βρουν αποκλειστικά είδη ένδυσης και merchandising, τεχνική εξυπηρέτηση ή απλά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος!

Η εταιρεία Παπανικολάου, μέλος του δικτύου διανομής της Piaggio Hellas από το 2004, σημειώνει διαχρονικά σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, διατηρώντας μία πρότυπη, σύγχρονη κάθετη μονάδα και προσφέροντας ξεχωριστή εμπειρία υπηρεσιών υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση, ακολουθεί με συνέπεια την στρατηγική του Ομίλου Piaggio και επενδύει στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού περιβάλλοντος, που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

 

Κάντε ένα σχόλιο